Ders Kayıtları Hakkında

29 Ağustos 2016 Pazartesi

• 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına ilişkin duyuru için tıklayınız...
  • İnşaat Anabilim Dalı Lisansüstü Öğrencilerinin Ders Kayıt İşlemlerine ilişkin duyuru için tıklayınız..

Not:  Bilimsel Hazırlık Programı öğrencilerimizin ders kayıtları Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmış olup, öğrenciler sistem üzerinden ders kaydı yapmayacaklardır.
 Bilimsel hazırlık programındaki öğrenciler, bilimsel hazırlık programındaki derslerinin yanı sıra, lisansüstü programda yer alan derslerden de alabilir. Bu dersler bir yarıyılda 2, bilimsel hazırlık programı süresince de 3 dersten fazla olamaz.( lisansüstü programda yer alan derslerden almak isteyen öğrenciler almak istedikleri derslerin kodunu ve adını içeren dilekçeyle birlikte ilgili Anabilim Dalı Başkanlığını başvurabilirler.)