Etkinlik-2

Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Enstitümüz tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde kayıt yaptıran yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerine yönelik 6 Kasım 2019 tarihinde saat 15.00'da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
    Toplantıda, enstitü müdürümüz Doç. Dr. Ferhat KALAYCI tarafından lisansüstü öğrencilerinin eğitim ve öğretim dönemlerinde dikkat etmeleri gereken hususlar, lisansüstü eğitimi boyunca yapılması gerekenler, YÖK ve Üniversitemiz lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliği hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Ayrıca, güncellenen Tez Yazım Kılavuzu tanıtıldı ve öğrencilerin tezlerini yazmada kolaylık sağlaması adına geliştirilen Tez Şablonu ve tez ön sayfalarının oluşturulmasında kullanılan Makrolar uygulamalı olarak anlatıldı.  Bununla birlikte öğrencilerin lisansüstü eğitimden beklentilerine yönelik anket uygulandı.
      Daha sonra soru-cevap bölümünde, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından toplantı sona erdi.